Boligdesign og Stil Tips

For at forstå forskellen mellem hustyperne bør vi se på ting, som en person normalt ville overveje, når de køber et hus. Hvis en person ikke ønsker at gå op og ned ad trappen, ville det være en naturlig forudsætning, at en ranch eller gårdhave stil hus passer bedst til deres behov. Nogen der ikke ønsker at skære græs ville være mere interesseret i et ejerlejlighed eller byhus. Folket med børn eller en voksende familie vil nok læne sig mod et delt niveau, delt foyer, 1,5 historie eller 2 historier. Især hvis de har brug for deres eget rum.

Er huset i overensstemmelse

Når vi spørger om huset passer, spørger vi et grundlæggende spørgsmål. Ser dit hus som Jones ‘ned ad gaden? Vi ønsker alle at være forskellige på nogle måder, men at være anderledes i fast ejendom er ikke altid en god ide. Dette kan drastisk påvirke værdien af ​​huset du køber. Hvis huset er meget større eller mindre end de andre huse i nabolaget, er det ikke i overensstemmelse. Når du køber et hus, vil du aldrig købe det største hus, fordi værdien aldrig vil blive maksimeret til det fulde potentiale. Hvis du skal købe et hus, der ikke er i overensstemmelse, køb det mindre hus. Tænk på det med dette eksempel, hvis Donald Trump boede i dit nabolag, ville hans hus hjælpe eller skade din værdi? Svaret er, at Donald Trumps hus ville hjælpe værdien af ​​dit hus, fordi han altid vil have det allerbedste hus. Dit hus ville på den anden side skade Donald Trumps værdi, fordi dit hus ville bringe sin værdi ned. Derfor ser du lignende designs og stilarter i et kvarter. Årsagen til at købe et hus mindre end nogen andre i nabolaget er, fordi den eneste måde værdien kan gå er op. Den billigeste tilføjelse, hvem som helst kan lave til et hus, tilføjer firkantede optagelser. Ingen tårer aldrig en del af deres hus for at gøre det i overensstemmelse med deres naboer.

Modern Villa

Ting du bemærker, men ikke realiserer

Har du nogensinde bemærket, at der altid er flere ejerlejligheder, byhuse og gårdhavehuse til salg i et kvarter, end der er i et traditionelt kvarter? Der er mange grunde til denne aktivitet, men vi dækker de vigtigste. Når du køber et hus, bør du undersøge konkurrencen. Konkurrence er, hvad der er til salg i nabolaget, hvor mange og for hvor meget, sammenlignet med det hus, du er interesseret i at købe. For disse typer boliger er de normalt en første eller sidste gang hjemme køber. Det betyder det unge ægtepar eller de ældre, der er mindre. I disse kvarterer er der altid det, jeg refererer til som brandhandel. Nogen forventer en baby og har brug for mere plads, så de skal sælge hurtigt. Når et brandsalg finder sted, er der altid et fald i prisen for at forsøge at sælge den før nogen af ​​deres naboer. Dette er en god strategi for dem, da alle boliger er identiske. Dette er dog ikke godt for dig. Dette kaldes også substitutionsprincippet. Hvorfor betale mere for nøjagtig samme ting, når du kan få den til salg ned ad gaden? Værdien i disse kvarterer kæmper for at værdsætte og gå op i værdi, fordi der er så meget konkurrence i forhold til et traditionelt kvarter.

Hvordan og hvorfor at forhandle butik, når man køber et hus

Det er uheldigt at have så mange tilbud på markedet som det er i dag. Det gør dig ikke mindre af en person til at lede efter en afskærmning eller kortsalg, når du køber et hus. Et hus er din største opsparingskonto. Hvis du ser på disse typer huse, vil de sandsynligvis brug for reparationer. Dette er perfekt til dig som køber. Markedet er langsomt, og Lowes sælger ikke så meget. Hvis Lowes ikke sælger så meget, arbejder entreprenører ikke så meget.

Når du køber et hus, skal du sørge for at købe ikke med kortsynede tanker. At købe et hus er en investering, du laver i dag, men er en af ​​de vigtigste investeringer, du laver for din fremtid. Hvis du køber et hus lige i dag, vil det give egenkapitalen for sikkerhed på det værste ejendomsmarked. Det er en langsigtet sparekonto at tegne fra, hvis det nogensinde er nødvendigt.