Forstå Psykologien hos Boligkøbere

For Sale

Omklædning af dit hus handler om forståelse og tiltalende til hjemmekøbernes psykologi. De vil have et hjem, der er større, vedligeholdelsesfrit og et skridt i klassen fra hjemmet, de lever i nu. Og de skal kunne billedet selv bor der.

At gøre dit hus se større Der er et par enkle teknikker, du kan bruge til at øge den opfattede størrelse af endnu mindre boliger:

  • Forlad et absolut minimum af møbler og vægge, måske halvdelen af ​​det du har nu, og læg resten i lager. Du tror måske, at værelserne ser tomme ud, men lad dem gå et par dage og se, om du vender dem. Selvom du måske er stolt af dine møbler, vil du være mere stolt af at sælge dit hus hurtigt til den rigtige pris.
  • Gør det helt fri for små ting og rod som f.eks. Magasinholdere, små planter, afføring, affaldsbeholdere, paraplystativer, skoholdere, cd-racks og kaste tæpper.
  • Brug store tilbehør som puder, bordlamper og blomsterpotter.
  • Tænd alle lysene, åben alle gardinerne.
  • Tilføj en frakke hvidhvid maling. Hvis du har brug for, skal du kontakte en professionel med hjælp til farver.

Giver indtryk af et vedligeholdelsesfrit hjem

Opgrader elektriske kontakter, plug-ins, belysning og VVS-armaturer for at give indtryk af, at dit ledningsnet og VVS er opdateret og vil være vedligeholdelsesfri.
Gør dit hjem spotlessly clean. Folk føler naturligvis, at hvis overfladerne af et hus er velholdt, er tingene under overfladen i samme gode stand. Et rent hus føles også mere behageligt. Sørg for at skjule alle dine rengøringsmidler. At have dem synlige minder bare folk om at lave pligter.

At få en konkurrencefordel med stil og funktioner

Hvert hus i dit prisklasse er din konkurrence. Det første skridt i at opnå en konkurrencefordel er forskning. Du skal finde ud af, hvilken stil dit hus skal være, hvilke funktioner skal det have, og hvor meget du skal spørge.

Style – Når de fleste mennesker køber et nyt hjem, vil de tage et skridt i klassen. Hvis dit hus er lige så almindeligt som deres nuværende, hvorfor skulle de købe det? De søger et hjem, de kan være stolte af. For at finde ud af, hvad de nuværende boligindretningstrends er, se gennem magasiner som bedre boliger og haver. Se især på hvilke farver de bruger. Selvfølgelig vil du holde fast i bløde neutral farver generelt, men også se på accentfarverne. Fancy puder giver udseendet af luksus. Du kan købe store puder til din sofa i de nyeste farver. Sæt et glidestykke på din gamle sofa, hvis den er ude af stil.

Sørg for at ingen af ​​værelserne i dit hus er indrettet i et bestemt tema. Temaer appellerer kun til en meget begrænset procentdel af befolkningen og for at få dit hjem til at sælge, skal det appellere til de mest mulige købere. Mal eventuelle rum, der har brug for det, med bløde varme farver, ikke lyse hvide. Du vil have dit hjem til at føle sig godt tilpas, ikke stærk eller institutionel.

Egenskaber – Hvad er dit huss fordele og ulemper i forhold til andre huse til salg i dit område? Forklæder dit hus handler om at fremhæve positive og minimere negativerne. Sammenlign dit hus med standarden for dit prisklasse og forbedre de punkter, hvor det er under standard. Se på alder af mennesker, der bevæger sig ind og ud af dit nabolag. Er de tomme nestere på udkig efter et mindre hjem, der er let at vedligeholde, unge par med små børn eller voksende familier på udkig efter mere beboelsesplads? Dette vil påvirke hvilke funktioner dit hus skal have. For eksempel kan folk med småbørn eller tomme nestere bruge et af soveværelserne som kontor eller hule.

Asking Price – Det bedste her er at ringe til en erfaren ejendomsmægler, du kan stole på. Vigtigst er det, at de vil give dig en omfattende sammenlignende markedsanalyse for at hjælpe dig med at fastsætte den rigtige forespørgselspris. En sammenlignende markedsanalyse vil vise dig, hvilke huse der er solgt til i dit område og hvilke funktioner de havde, samt hvilke boliger der er din konkurrence.

Tiden til at klæde dit hus er, før du gør noget andet, før du beder din ejendomsmægler om at komme over og helt sikkert før billeder tages. Dit hus skal se bedst ud på din ejendomsmæglers hjemmeside. At have dit hjem allerede klædt vil påvirke den anbefalede spørgepris.